Ben je enthousiast geworden om mee te zingen? Je bent welkom! Kom eerst een paar keer vrijblijvend meedoen.  Wil je een repetitie meedoen, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Voor alten en bassen is er op dit moment een wachtlijst.

Repetities

We repeteren elke dinsdagavond - behalve in schoolvakanties - van 20.00 tot 22.00 uur. We huren een ruimte in het gebouw van het Leger des Heils, aan de Nicolaas Pieckstraat 45 in Gorinchem. Je kunt in de buurt (gratis) parkeren.
We repeteren onder leiding van dirigent Toon de Graaf. De repetities worden begeleid door Olga Malkina, die ook repetitor is. Vanaf februari 2018 studeren we Paulus van Mendelssohn in.

Als je lid bent van COV Gorkum is het de bedoeling dat je alle repetities meedoet. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat je niet kunt komen. Als je veel repetities hebt gemist, beoordeelt de dirigent of je mee kunt doen met het concert.

 

Zo word je lid

Heb je een paar keer vrijblijvend meegezongen en is het je goed bevallen? Dan kun je lid worden van COV Gorkum. Het lidmaatschap kost € 25,00 per maand. Koffie en thee zijn op repetitieavonden gratis.

Om te zingen bij COV Gorkum is het niet verplicht dat je noten kunt lezen. Je moet wel in staat zijn om je partij in ongeveer 20 repetities onder de knie te krijgen. Naast de repetities en bladmuziek kun je een oefen-cd en een app gebruiken om thuis te oefenen. Een aantal keer per jaar werken we met een zangpedagoog aan het verbeteren van onze zangtechniek. Als je wilt, kun je ook meedoen aan een cursus notenlezen bij de dirigent.

Als je lid wordt, bepalen de dirigent en voorzitter na een stemtest in welke stemgroep je gaat zingen. Elke twee jaar worden alle koorleden opnieuw gestemd.